vineri, 4 aprilie 2014

O altfel de poveste - Partea I


Pentru cei care cred in destin, povestea a inceput acum cativa ani, cand chiar daca traiau in lumi paralele aveau in comun un lucru, care mai tarziu avea sa-i aduca impreuna. Pentru toti ceilalti, 14.07.2013.
Ea, la granita dintre vulnerabilitate si extaz, El, degajat si plin de viata. Discrepanta evidenta dintre personalitatile, dorintele, trairile avute pana la momentul respectiv de fiecare din ei, avea sa se transforme in motivul atractiei dintre cei doi. 
Cand privirile li s-au intalnit prima data, s-a creat o clipa atat de speciala incat dadea senzatia prezentei unui scut, care odata inchis a adus cu sine cele mai placute sentimente.
Ea, intr-un proces continuu de negare nu inceta sa se intrebe "O fi nebun?". In schimb el stia inca de atunci ca vrea mai mult si ca va avea.
Cred ca a doua oara s-au intalnit intamplator. Erau amandoi foarte relaxati, iar cand El s-a oferit sa o conduca acasa, Ei i s-a parut un gest dragut. 
......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Va urma..........

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu