vineri, 8 august 2014

Echilibru=Libertate



Nu vorbesc de zona de confort, sau de rutina, ci de libertatea de a putea face orice, conștienți de momentul și de locul unde trebuie sa ne oprim. 
Dar cum pe planeta noastră exista 7 miliarde de caractere și în consecința, același eveniment poate căpăta 7 miliarde de interpretări, echilibrul poate fi perceput în tot atâtea  feluri.
Asa ca nu are sens sa ne uitam la cel de lângă noi și sa încercam sa imitam pentru ca în felul acesta nu vom face decât sa ne îndepărtam de la drumul nostru, care ne va aduce împlinirea doar dacă îl construim în același timp în care pășim pe el, si nu dacă aparem ca niște 'flori' după ce toată munca a fost făcuta. 
E important sa ne cunoaștem, sa știm ce ne dorim, sa ne luam angajamente și sa le realizam. Si chiar dacă, uneori, caracterul dualist al lumii în care trăim ne poate crea dezechilibre este absolut necesar sa avem certitudini, trebuie sa credem mai presus de orice în cel putin un lucru, care face sau nu parte din viata noastră.
Mai sunt și tentațiile, dar dacă învățam sa le gestionam ele pot produce doza de adrenalina care ne condimentează viata, fără 'a dauna sănătății'.
Si nu in ultimul rand...Cauta iubirea, in toate formele posibile. Nu exista echilibru mai plăcut decât cel insuflat de sentimentul absolut.

2 comentarii:

  1. De mici suntem invatati sa respectam regulile, sa ne conformam, iar aceasta uniformizare produce dezechilibre. De multe ori, spunem ceva, facem altceva si gandim altfel. O astfel de neconcordanta ne aduce furtuna in suflet. Cand vom invata ca nu trebuie sa semanam unul cu celalalt, atunci vom fi liberi. Fina, din cuvintele tale, imi dau seama ca esti libera.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nasa, comentariul tau imi completeaza perfect post-ul.:)Si da, incer sa ma bucur in fiecare zi de sentimentul unic al libertatii

    RăspundețiȘtergere