duminică, 12 iunie 2016

"I will love you anyway, everywhere, forever!"

Incercam sa gasesc un film potrivit pentru o duminica de iunie ploioasa. Am ales dupa instinct, cum fac de obicei.
"La corrispondenza" este un film regizat de catre Giuseppe Tornatore, destul de sarac prin prisma actiunii, dar extrem de bogat din punct de vedere psihologic si emotional.
Ed (Jeremy Irons) si Amy (Olga Kurylenko) "traiesc" o iubire dincolo de timp si spatiu, dincolo de societate si reguli, dincolo de viata si de moarte.
Modul in care cei doi isi arata iubirea este unic. Nu o sa descriu povestea, pentru ca fara mister, filmul isi pierde stralucirea. Totusi, pentru a va aprinde putin curiozitatea....La un moment, dat Ed ii spune lui Amy, prin intermediul unei inregistrari video, ca noi oamenii ne nastem nemuritori, insa pe parcursul vietii comitem o greseala importanta care ne face sa ne pierdem nemurirea. Chiar daca ne este dat sa intelegem care este aceasta greseala, lucrurile nu mai poti fi schimbate...Greseala lui fusese ca nu o cunoscuse mai devreme.

Vi-l recomand cu drag.

ps:

In poza este insula San Giulio, din lacul d'Orta a regiunii Piemonte din superba Italia, locul care defineste povestea redata in film, numita "Borgo Ventoso".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu