duminică, 31 iulie 2016

A fi sau a nu fi...Sexy!?

Ideea postarii mi-a fost indusa de o colega, care intr-o dimineata, vrand sa fie draguta, sau din pura sinceritate, incearca sa-mi faca un compliment: "Ce sexy esti astazi!". Chiar nu imbracasem fustita aia dreapta, de lungime medie, nici larga, nici mulata, ca sa fiu sexy. (Pentru mine a fi sexy inseamna un ansamblu de chestii care nu tin neaparat de vestimentatie). Cum nu am reusit sa invat sa primesc complimentele legate de aspectul fizic, zambesc si ii raspund scurt: "O sa iti povestesc la un moment dat ce inseamna pentru mine sa fii sexy".

In primul rand aspectul sexy pleaca de la atitudine. Cu atitudinea potrivita si cu putina imaginatie, putem fi sexy intr-o camasa barbateasca marimea XL, sau in miticile pijamalele croite clasic, sau in cea mai banala rochie care ar putea exista. 

Misterul este sexy. Cred ca e mai sexy ceea ce nu aratam, decat ceea ce aratam si mai cred ca doar barbatii fara pic de imaginatie prefera femeia mai mult goala decat imbracata. 

O privire sexy, sau o tonalitate interesanta a vocii, depaseste potentialul oricarui top care ne scoate in evidenta formele. 
Un zambet discret adresat unei singure persoane, cand te afli intr-un grup, este extrem de sexy!


Dar indiferent de modul in care reusesti sa o faci, fii sexy! Viata devine mai usoara :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu